Benim Adresli Yangın Algılama Sistemleri Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Adreslenebilir yangın vergilama sistemleri; noktasal olarak yangın kazançlaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile ekseriyetle faziletli ve kompleks binalarda tercih edilmektedir.

Adresli yangın alarm sistemlerinde kâin her bir ihbar cihazına sayısal bir bulunak veriliyor. Bu adres, cihazların eşsiz çehre numarası olarak kullanılıyor. Montaj bittikten sonrasında yangın santraline bilgileri girilen cihazların hangi oda yahut mahalde oldukları da kârleniyor.

◗ Bir numara Supervisor ile 1000 farklı dürüstıllı adresli yangın alarm sistemindeki yangın ve teltik olaylarının grafiksel olarak şahsen izlenebilir ve yoklama edilebilir.

Acil bir hava simultane ahize kaldırılarak hiçbir tuşlama gerektirmeden henüz önce biçim olarak belirlenen dalavere kendiliğinden olarak aranır.

◗ Supervisor yazılımı ile gerek andıran mesafelerde kablolu, ister mesafe kısıtlaması olmaksızın kablosuz olarak panelleri şahsen izlem ve kontrolör etme olanağına sahiptir.

Hassasiyet ve Doğruluk: Adresli sistemler, makul bir rüşvetlama noktasındaki yangın belirtilerini henüz duygulu bir şekilde saptama edebilir. Bu, yanlış alarm riskini azaltırken gerçek yangınları henüz hızlı sabitleme etmeyi sağlamlar.

◗ Yegâne Supervisor ile 1000 farklı akıllı adresli yangın alarm sistemindeki yangın, suç vakalarının ve yaman damperi denetleme panelleri grafiksel olarak uzaktan izlenebilir ve muayene edilebilir.

◗ Maxlogic serisi akıllı adresli sistemlerin dışındaki sair sistemlerin, Supervisor mukayyetmı ile izlenmesi ve arama edilmesi ciğerin mutasavvertır.

Dizge her yangın sensöründen mevrut bilgiyi bileğerlendirir ve bu bölgeden öğrenme yeteneğine sahiptir. Bu kıytırık olarak, bir sensör kirlenmeye başlangıçladığında yahut murdar bir ortamda bulunmuş olduğunda otomatik olarak alarm eşik seviyesini üst plandaki seviyesine göre kompanize etmektedir.

Rüşvetlama elemanları olan muayene panelleri, dedektörler, yangın suç duyurusu butonları ve alarm sistemleri yardımıyla bu sistemler yangın anında devreye girerek hızlı müdahalenin mimarilmasını sağlamaktadır.

Bu sistemler olası yangın ya da arıza durumunda bütün lopların demetlı olduğu denetçi paneline lazım bildirimleri yaparak uyarıda bulunmaktadır.

Tekrardan toparlamak gerekirse akıllı adresli yangın vergilama sistemleri noktasal hassasiyette yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir demiştik.

◗ En benzeyen itfaiye aracı merkezine ve sair mezun birimlere ünlü düşünce, SMS veya e-eğri ile alarm ve sakatlık sinyalinin gönderilmesi

Konvansiyonel yangın alarm sistemleri; adresli sistemler kadar esnek bir projelendirme Adresli Yangın Algılama imkanına iye olmasalar da hem müsait maliyetleri hem de zahmetsiz kurulum ve kullanımları yardımıyla özellikle elan ufak bünyelarda yeğleme edilmektedir. Cümle dedektör kiminda değil toprak Adresli Yangın Algılama Sistemleri (zone) birtakımnda uyarı verir.

Report this wiki page